David Endt, Menno Pot, Rodney Rijsdijk, Thijs Zwagerman en Evert Vermeer

Ajax Jaarboek 2023/2024

In opdracht van Supportersvereniging Ajax

Introductieprijs: € 25,- 

(Tot 12 augustus! Daarna € 27,50)

Helaas is het niet meer mogelijk om via deze webshop te bestellen, maar bestel het Ajax Jaarboek 2023/2024 bij je lokale boekhandel of via onderstaande webshops.

IN SAMENWERKING MET SUPPORTERSVERENIGING AJAX

Een dozijn buitenlandse nieuwelingen presenteerde technisch directeur Sven Mislintat in de zomer van 2023, maar de ingrijpende verbouwing pakte dramatisch uit: in seizoen 2023/2024 tuimelde Ajax naar peilloze, historische diepten. Mislintat én trainer Maurice Steijn verdwenen vroeg en roemloos van het toneel na een ongekend zwakke seizoenstart. Ajax stond zelfs even laatste en werd in het bekertoernooi uitgeschakeld door amateurclub Hercules.

Bij de start van 2024 zat er niets anders op: wonden likken en opnieuw beginnen, met trainer John van ’t Schip als warmbloedige crisismanager. Ajax vond rust en keerde terug naar de eigen jeugdopleiding. De contouren van een nieuw Ajax werden zichtbaar.

Het Ajax Jaarboek 2023/24 is deel 32 in een jaarboektraditie die uniek is in het Nederlandse voetbal: een naslagwerk vol Ajaxgevoel in voor- en tegenspoed. David Endt, Menno Pot, Thijs Zwagerman, Rodney Rijsdijk (columns) en Evert Vermeer (statistieken) zijn de makers, in opdracht van de Supportersvereniging Ajax (SVA).

Verschijnt op 12 juni. Tot en met 12 augustus € 25,-.

(Daarna geldt de vaste verkoopprijs van € 27,50)

© AFC AJAX